Webbnärvaro


Webbnärvaro

Bra webbdesign grundar sig i syfte och funktion. Tillsammans skapar dessa en mall för planeringen av hemsidan. Alla designbeslut därefter fattas i linje med den större planen och hjälper oss fatta rätt beslut om webbplatsens innehåll, hierarki och estetiska designval. 

En genomtänkt och effektiv webbnärvaro kräver en väl fungerande webbplats och professionellt utformade sociala kanaler.

I vår digitala tid är hemsidan är det moderna företagets ansikte utåt. Internet och sociala medier är den nya mötesplatsen för människor och företag.

Välj Skepna

Det krävs stor förståelse för användargränssnitt, känsla för design och en genomtänkt strategi för att nå ut till kunder på internet.
Vi hjälper dig.

Design med användaren i fokus

Vi utformar din hemsida för enkel navigation, anpassar den för ditt innehåll och ditt företag. Layouten, de interna länkarna och strukturen av innehållet har fullt fokus på din kund.

Vi gör det dessutom enklare för användare att hitta din sida genom grundläggande sökmotoroptimering (SEO).

Närvaro i sociala medier

Öppen kommunikation på sociala medier bygger ditt varumärke genom att visa att du är kontaktbar och att du bryr dig om kundrelationer.

På Skepnas Facebook postar vi exempelvis bra-att-veta om design och marknadsföring för företag och hur det påverkar kunder. En väl utformad social medie-kanal som skapar dialog och postar intressant innehåll är kraftfull reklam.

Responsiv design

"Idag har 74 procent av befolkningen tillgång till en egen dator. Lika många har en egen smartmobil och 27 procent har en egen surfplatta." - SOI2014

Vi anpassar din hemsida så upplevelsen alltid är perfekt, oavsett om kunden använder mobil, platta eller dator.

En långsam hemsida förlorar kunder

Tålamodet hos internetanvändare är lågt, 40% av användarna lämnar en hemsida som inte laddat klart inom 3 sekunder.

Varje fördröjning förlorar potentiella kunder - Vi ser till att din hemsida laddar fort och känns snabb.

Landningssida (Landing Page)

En landningssida är en effektiv metod för att uppmana kunder till en handling. Målet är att väcka intresse för en produkt, tjänst eller ett företag.

En landningssida är ofta  lättsmält och användarvänlig för att göra det tilltalande för besökare att integrera.

 

Vi sköter det krångliga, du gör det roliga

Vi bygger din hemsida i WordPress, en användarvänlig plattform där vi lär dig redigera själv. 

Behöver du hjälp med domän, webbhotell eller övrig drift och uppdatering av hemsidan hjälper vi gärna till. Vi sköter det krångliga, så du kan lägga din tid och fokus där det spelar roll - din verksamhet.

Jobba med Skepna

Arbetet med din hemsida påbörjas med diskussion av behov och förväntningar. Vi kommer ta reda på så mycket vi kan om ditt företag och din målgrupp för att vi tillsammans ska kunna planera projektet. Själva arbetet är en transparent process där du har valfri mängd insyn, vi ger dig verktygen att följa upp våra gemensamt satta mål med statistik.

Vi hjälper dig hålla den höga nivån på användarvänlighet och design som du behöver.

Kontakta oss


Loading...